GRATIS verzenden v.a. €49,- binnen NL.
  GROTE voorraden, snel geleverd!

Over ons

De kracht van L&M Volièrebouw en Vogeldiscounter.nl

 

L&M Volièrebouw is een snelgroeiend bedrijf uit Drenthe en bestaat sinds 2006. Volièreshop is een onderdeel van L&M Volièrebouw. L&M Volièrebouw is al jaren leverancier van alles omtrent volières, volière onderdelen en andere dierenbenodigdheden en behoort tot één van de grootste afnemers in Europa. L&M Volièrebouw is inmiddels de grootste volièrebouwer van het Noorden. Door een steeds grotere inkoop kunnen wij u al het losse materiaal voor een zéér scherpe prijs aanbieden.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van aluminium volières welke geschikt zijn voor allerlei dieren, zoals vogels, katten en eekhoorns. Wij maken zowel standaard volières als maatwerk. L&M volièrebouw heeft zicht uitgebreid met de webwinkel, waar de klant voordelig terecht kan voor los materiaal. Het is een online etalage, waarbij producten op het gebied van dierenbenodigdheden kunnen worden aangeschaft.

 

Bij L&M Volièrebouw wordt met liefde voor het vak gewerkt. Het bedrijf kenmerkt zich door korte en transparante lijnen. Het betrokken team van L&M Volièrebouw werkt continu om aan de wensen van de klant te voldoen. L&M Volièrebouw omarmt vernieuwingen in de breedste zin van het woord. Binnen L&M Volièrebouw worden de online mogelijkheden volop benut en gezien als een toevoeging om altijd de beste service te kunnen verlenen.